Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Conform preverilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,SUNLIGHT SYSTEMS S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Aleea Ion Agarbiceanu 15 E, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/11685/2020, Cod Fiscal nr. 43052518/ se obliga sa respecte confidentialitatea informatiilor preluate de la Utilizatorii site-ului.

De asemenea conform art. 12-15 din Legea 677/2001 beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curand posibil pentru a putea corecta/modifica datele pentru a putea beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Datele dumneavoastra vor fi administrate in siguranta si numai cu scopul pentru care au fost solicitate si vor fi comunicate doar partenerilor contractuali, furnizorilor de servicii si bunuri, societatilor bancare sau autoritatilor statului (numai in cazul in care se cere in mod expres de Lege). In cazul in care refuzati furnizarea anumitor date ne vom vedea pusi in imposibilitatea de a va furniza serviciile solicitate. In cazul in care va inregistrati pe site-ul nostru presupune ca ati luat la cunostiinta de drepturile mai sus mentionate si ca va dati acordul ca datele dvs. personale sa fie folosite de catre societatea noastra in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

Informatiile cu caracter personal mai pot fi transmise catre institutii publice sau autoritatile statului doar daca :

-exista prevederi legale in acest sens ;
-previn o infractiune; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica/nationala;
- Date GDPR - SUNLIGHT SYSTEMS S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Aleea Ion Agarbiceanu 15 E, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/11685/2020, Cod Fiscal nr. 43052518/ va fi achizitionata de o alta companie;

Contact

-Site: https://sunlightsystems.ro/ -Email de contact: contact@sunlightsystems.ro
-Adresa de corespondenta: Bucuresti, Sector 3, Str. Aleea Ion Agarbiceanu 15 E
-Telefon: +40 722 782 824
Oferte